ΝΕΑ

Στο σκοτάδι οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών στην Πάφο!

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της επίθεσης εναντίον των οχημάτων που χρησιμοποιούνται από  δυο αδέλφια στην Γεροσκηπου. 

Άγνωστοι έριξαν στην διάρκεια της νύκτας δυο πυροβολισμούς στους προφυλακτήρες των δυο οχημάτων που ήταν σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο στον δρόμο έξω από τις κατοικίες των δυο αδελφιών.

Ο πατέρας τους κατήγγειλε στην αστυνομία ότι γύρω στη μια και τριάντα μετά τα μεσάνυκτα άκουσε δυο πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του και ταυτόχρονα αντιλήφτηκε διπλοκάμπινο όχημα να απομακρύνεται από την περιοχή. Στη διάρκεια της νύκτας δεν βρέθηκαν σημάδια από σφαιρίδια κυνηγητικού. Με το φως της ημέρας ωστόσο, όταν έσπευσαν στην περιοχή μέλη του ΤΑΕ Πάφου διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι είχαν πυροβολήσει στα οχήματα προκαλώντας μικρές ζημιές.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ανέφεραν στην αστυνομία ότι δεν υποψιάζονται συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου  να βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες να στραφούν προς κάποια κατεύθυνση αν και οι ίδιοι φαίνεται να απασχολούν τακτικά τις αρχές με διάφορες υποθέσεις.

Comments

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top